Jesterforever
WELCOME TO MY BLOG . DO FOLLOW ME .
THE PRINCESS


FOLLOW SAYA | PERGI BALIK

Hello peeps :) This is my official blog. Thats mean, no copyrats and no spammers. Be good, araso ? do follow me yeah :) i will be follow you back . sorry , blog i takde lah secantik korang punya blog :) tak suka bole out ya , THANKS . BYE :)
Click Here

Stories Princess Mine Friends


BLOG SAYA , MILIK SAYA

Harsh words not allowed. 'I follow you, you follow me" are not exist :D


Thankyou

 reginaaziz.blogspot.com
 partyrockanthembebeyh.blogspot.com
 tumblr.com
 vintagebackgrounds.tumblr.com
 flash-mp3-player.net
 drikoti.net
MANA HILANGNYA BIYY YANG DULU ?
Tuesday, 20 December 2011 | 02:51 | 0 comments
dear blog ,

kenapa tak ade kebahgiaan untuk aku :(
kenapa allah duga aku camni -,-
kenapa boyfie aku wat aku camni !
kenapa die bukan yang dulu ,,
die dah lain sangat tauu .
sehingga aku dah tak rase kemesraan kitorg dulu .
aku rindu die yang dulu .
sista aku sendiri pon cakap die dah jauh berubah .
ya allah ape tanda nyee nhee ?
kenapa die cegini ? die dah x sayang aku ke ?
die ade girlfie lain ke ? :'(
kenap die berubah jauh cegini .. kenapa die x mesra macam dulu ?
setiap hari mesti nak gaduh , nak mrah2 . ade je die nak wat aku nanges .


ouh , biyy suka bby happy eh ? tapi bby tak suka nengok biyy nanges ? kfine sayang ,
tapi kenapa biyy buat bby cegini . salah bby semua bby dah mntak maad . apa yg biyy nak lagi .
biyy tau tak biyy dah jauh berubah sampai yuny sendiri bole namakm semua thoo . biyy kenapa ?
biyy dah x sayang bby ? ke status niee bukan ntuk bby ?! hah ? iyy tau tak macm mana rase saketnyaa ? tatau kan ? biyy tak rasa sayang :'(perit sangat rasa thoo . bby nak biyy yg dulu .
yang selalu manja-II ngan bby , yg selalu ketawa ngan bby , yg senyum , yg ta suka mara-II .
tapi mana ? bb ingat lepas kite tukar sim biyy akan lagi happy . tapi bby silap :( biyy lagi jauh berubah , ape tak kene pon bby tak tau dah . mana kepercayaan biyy ? mana hilangnya kasih and sayang biyy ntuk bby sayang ? bby perlukan biyy , biyy yang dulu !! tapi kenaoa biyy buat bby cegini ?!!!! kenapa ?!! ape salah bby lagi ? biyy , kalau betul bby ade salah lagi . maafkan bby and tolong .. jangan jadi macam nhee sayang , bb tak sanggup . bby sayang biyy sesangat aww .tolong lah sayang , kembali pada biyy yang dulu sayang , bby rindu sangat ite yang dulu . tapi dah xde kan ? b nak biyy balik je . thoo je permintaan bby kalau biyy still sayangkan hbungan kite lagi . saket taukk rase die .. b sendiri demnga suara bby tadi kan sayang ., bila bby ckp biyy dah lain biyy tak caya , tapi buktinya yuny sendiri nampak semua pada biyy ! tapi kenapa biyy tak rase sayang ? biyy , sekali lagi bby ckp . andai ade terkurang atau salah yg bby buat ,
maafkanlah bby , kbye

,






I LOVE YOU SO MUCH BIYY . MUHAMAD IBRAHIM -,-
BBY HARAP BIYY JADI BIYY BBY YANG DULU ., BYE .

Monday, 19 December 2011 | 08:21 | 0 comments





ILOVEYOUSOMUCH :)
| 04:48 | 0 comments
INI UNTUK MUHAMAD IBRAHIM :)



biy,biyy mesti pelik kan kenapa bby selalu tanya ..
'BIYY SYG BBY LAGI ?'

'BIYY BAHGIA HIDUP NGAN BBY ?'

'BIYY TAKKAN TINGGALKAN BBY KAN ?'

semua lelaki dalam dunia nhe akan panas and sakit hati bila awek dia tanya soalan yang sama je .
tapi bby tau biyy tak kan ?
biyy , bby asek tanya macam tho sebab bby nak pastikan yg biyy still sayang bby .
sebab biyy kan sekarang dah lain . dah x semesra dulu kan .
tapi bb paham kenapa biyy jadi cegini . semuanya bepunca dari bby . salah bby kan .
sokayy lah sayang , yang penting bby dah tau biyy sayang bby ..
biyy , bby takut sangat hilang biyy . bby sayang biyy sangat-II aww sayang .
selama nhee . bby tak pernah kape ngan mana-II lelaki yang boleh wat bby sebahgia sekarang .
thanks a lot kay biyy .biyy banyak bagi kelainan ntuk bby . b ajar bby jadi setia .
huh :) bby nak cakap nhee . biyy lelaki yang paling sempurna ntuk bby selain dari ayah sayang .
biyy , please dont forget . you are everythings sayang . takda org sempurna di dunia nhe tapi biyy tetap yang terbaik untuk bby . iloveyousomcuh :)
bila bby dah takda nnti . carilah peganti yang lebih baik dari bby okayy .
ingat kata-II bby . apa pon kite nak buat . fikir dulu~
bby sentiasa ada ntuk bantu biy . thanks for be my superhero okeyy .
muaaaaahh sikit mey :-*
hik3 . awak tace care ye biyy . kite sayang awak .
bila kita jauh . bila kita tak berjumpa . jangan curang tau .
kite taknak awak nanges lagi pasal kite keyy sayang .
kalau nangis pon biarlah bila kita sama-II rase perit thoo .
jangan pernah ucap selamat tinggal sebab awak dah janji ngan kite kan sayang ?
but , kalau takdir ALLAH kita takda jodoh . insyaallah . awak akan dpt lagi baik dari kite .
kite pon kalo bole nak besama awak sampai nafas terakhir kita . tapi apekan daya , tu bukan kuasa saya .

okay lah sayang . thats all for today yaww :)
iloveyou , imissyou , ineed you .
you always in my mind .
byebye :)

HAPPY ANNIVERSARY *2MONTHS
Sunday, 11 December 2011 | 08:07 | 0 comments
hai readers .
dh lama kan tak update post ?
hurm ,sorry lhaa . masa tak mengizinkan :p
lagipon kite busy ngan keadaan sekeliling .
so , letih nak update :)
guys , sekarang kan .. parents dah tak bagi kite keluar sangat aww -,-
sedih . nak jumpaa yayang kite skunk pon dah susah ,
untunglah sbb ade abg kite yg nak tlg . :3
hikhok :p thanks abang :))
guys , masa 10/12/2011 .. tuh anniversary kitorunk :)
dah dua bulan kaan :) thanks honey :)
pejam celik pejam celik dah dua bulan :p
so , d sbbkan abg kesian kan kite yg asek besedih x dpt jumpa honeyboney kite ,
abg ajak keluar . and abg suroh bwak die sekali . so kitorunk dpatlah bejumpa .
tak sangka pulekk ade arah melintang ! terpkse jumpa somebody pulek .
and kitorunk jumpa pon agak lmbat n sekejap . sumpah sedih gila -,-
tapi at least dapat jumpa kan :) time tuh die hensem lhaa pulekk :))
cair kitee aww nengok die . hahax ! APTB :p
walopon dah jumpa . tapi still rindu die -,-
tapi nnti jumpa lagii .. abg ajak keluar lagi :p

terima kasih ntuk abg saya :))
HAZYZUL HAQIM B RAHMAT :)
and ILOVEYOUBIYY :))
MUHAMAD IBRAHIM :)

menangis hati ini *cehwaaaah !
Thursday, 1 December 2011 | 06:31 | 0 comments
holla readers !
apehal pulekkk title aku arinii camtuh sekali kaaan ?
nie hahhhhhh :)))
boyfiee kite niee kaan ==,
die p B A N D A ,,
hohoxxxx . gedik nyee aku na nanges-II bagaii ==,
bukan apee . sedih beb kene tinggal :@
dia p nengok ombak rindu lah gengggg ==,
hohox . dia kata die sedih nengok citer tuhh ..
die p ngn member-II die , yuny and ieqa :))
nyirap bagai akuu ngan die arini kaaan !
kesiann diaa . apelahh salahnyaa kan aku lepaskan die pergi hang ngn member-II diaa skali skala !
bukan apee siakk , aku takot die carik betina lain padehal . hahhaax !
sokey laa , aku berpegang pada prinsip aku .. 'KALAU BETUL DIA SYG , MSTI DIE SETIA'
okeee ciuuunssss ,,, hehex
btw , aku ta sabaa bolee nak kuarr esokk *kalau jadi
nak g taman bungaa lorhhh , nakk begambarr lhaa kononnye kat sana  :pp


k readers , CHAWWWW :))

M Y S H E P E T S :)
Tuesday, 29 November 2011 | 05:07 | 0 comments
heyyy :)
this my shepettt :pp
korunkk bole pagel die mieza :)
MUKABUKU dia Mimie Amieza ;)
btw , she taken by Apex Songlap okenggg :))
so lelaki-II yang single tuh xlehh lahh take her to be your girlfie kaan :))


apehal aku post pasal die ?
ohh ,, na tau sebab nyaa ?
sebabnyaa ..

-she is my good listener :))
-kawan yunk baik :))
-penasihat yang berpotensi :))
-pompuan yang penyabar ,
-comel babe :pp

jangan jeleeess yaww :))
untungkann pakwe die dapat die ?
nak nengok pakwe die ?





tuh boyfiee die , Apex Songlap :))
mereka dah lama dah kot besama ?
tak pasti pulak akuu ..
oke lhaa geng !
aku chaww :))

terima kasih :)
| 04:44 | 0 comments
assalammualaikum n hai semuaa ..

how r youu ? #hope sehat-II jee kaan ?
hurm , harini memang kusut gila gaban !
btw , harini hari pertama SDKA ==,
sumpah senak aku jawab paper SIRAH tadii :3
cam nak menangis je kaan dalam dewan tuh !
pengawas yg norfaridah tuh baik .. cool je weyhh !
yg lagi satu tuhh cam siyal sikedd ! nyirapp bhaiii ==,

harini air mata aku banyak keluar bolehh . adoiyhh !
dari minggu lepas ,, setiap hari aku nangis !
ape kebodohnyaa kan ?
tensyen lhaa weyhh !
#walaweeeh ! cam kene tgal laki je kaaan . hahax !
godaii lhaa nak cakap apeeponn ==,
nanges sbb TOK PAWANG BEDAH + HAZYZUL HAQIM !!
sorang boyfiee , yunk sorang lagi abg akuhh ==,
hadooiiiyhh , sedeyyyhh lha malay !

guys ,
lepas satu .. satu masala aku dapat ekhh !
babengg betoll lhaa !
first , prob ngn girlfiee ex aku :3
second , prob ngn family aku ==,
third , prob ngan bestie aku :/
fourth , prob ngn cousin aku :@
auccch ==,
apelah naseb malang menimpa aku kaaan ! soshhiall !


#TOK PAWANG BEDAH SAY : ini dugaan , allah uji manusia sesuai dengan kemampuannya :3
                                                      kalau dah xleh tahan , sembyg n berdoalah pada allah :))

hamekkkk kau ! pakwe korunkk ade ceramah camni ?
tadaakk kaan ? huh kauh , bila die ceramah camni !
tekeeezuddd aku taukkk :3
btw thanks sayang coz sellau support bb ,
selalu ade bila bb sad :pp
iloveyousomuchbie :-*



Old things