Jesterforever
WELCOME TO MY BLOG . DO FOLLOW ME .
THE PRINCESS


FOLLOW SAYA | PERGI BALIK

Hello peeps :) This is my official blog. Thats mean, no copyrats and no spammers. Be good, araso ? do follow me yeah :) i will be follow you back . sorry , blog i takde lah secantik korang punya blog :) tak suka bole out ya , THANKS . BYE :)
Click Here

Stories Princess Mine Friends


BLOG SAYA , MILIK SAYA

Harsh words not allowed. 'I follow you, you follow me" are not exist :D


Thankyou

 reginaaziz.blogspot.com
 partyrockanthembebeyh.blogspot.com
 tumblr.com
 vintagebackgrounds.tumblr.com
 flash-mp3-player.net
 drikoti.net
ILOVEYOUSOMUCH :)
Monday, 19 December 2011 | 04:48 | 0 comments
INI UNTUK MUHAMAD IBRAHIM :)



biy,biyy mesti pelik kan kenapa bby selalu tanya ..
'BIYY SYG BBY LAGI ?'

'BIYY BAHGIA HIDUP NGAN BBY ?'

'BIYY TAKKAN TINGGALKAN BBY KAN ?'

semua lelaki dalam dunia nhe akan panas and sakit hati bila awek dia tanya soalan yang sama je .
tapi bby tau biyy tak kan ?
biyy , bby asek tanya macam tho sebab bby nak pastikan yg biyy still sayang bby .
sebab biyy kan sekarang dah lain . dah x semesra dulu kan .
tapi bb paham kenapa biyy jadi cegini . semuanya bepunca dari bby . salah bby kan .
sokayy lah sayang , yang penting bby dah tau biyy sayang bby ..
biyy , bby takut sangat hilang biyy . bby sayang biyy sangat-II aww sayang .
selama nhee . bby tak pernah kape ngan mana-II lelaki yang boleh wat bby sebahgia sekarang .
thanks a lot kay biyy .biyy banyak bagi kelainan ntuk bby . b ajar bby jadi setia .
huh :) bby nak cakap nhee . biyy lelaki yang paling sempurna ntuk bby selain dari ayah sayang .
biyy , please dont forget . you are everythings sayang . takda org sempurna di dunia nhe tapi biyy tetap yang terbaik untuk bby . iloveyousomcuh :)
bila bby dah takda nnti . carilah peganti yang lebih baik dari bby okayy .
ingat kata-II bby . apa pon kite nak buat . fikir dulu~
bby sentiasa ada ntuk bantu biy . thanks for be my superhero okeyy .
muaaaaahh sikit mey :-*
hik3 . awak tace care ye biyy . kite sayang awak .
bila kita jauh . bila kita tak berjumpa . jangan curang tau .
kite taknak awak nanges lagi pasal kite keyy sayang .
kalau nangis pon biarlah bila kita sama-II rase perit thoo .
jangan pernah ucap selamat tinggal sebab awak dah janji ngan kite kan sayang ?
but , kalau takdir ALLAH kita takda jodoh . insyaallah . awak akan dpt lagi baik dari kite .
kite pon kalo bole nak besama awak sampai nafas terakhir kita . tapi apekan daya , tu bukan kuasa saya .

okay lah sayang . thats all for today yaww :)
iloveyou , imissyou , ineed you .
you always in my mind .
byebye :)



Old things | New things