Jesterforever
WELCOME TO MY BLOG . DO FOLLOW ME .
THE PRINCESS


FOLLOW SAYA | PERGI BALIK

Hello peeps :) This is my official blog. Thats mean, no copyrats and no spammers. Be good, araso ? do follow me yeah :) i will be follow you back . sorry , blog i takde lah secantik korang punya blog :) tak suka bole out ya , THANKS . BYE :)
Click Here

Stories Princess Mine Friends


BLOG SAYA , MILIK SAYA

Harsh words not allowed. 'I follow you, you follow me" are not exist :D


Thankyou

 reginaaziz.blogspot.com
 partyrockanthembebeyh.blogspot.com
 tumblr.com
 vintagebackgrounds.tumblr.com
 flash-mp3-player.net
 drikoti.net
menangis hati ini *cehwaaaah !
Thursday, 1 December 2011 | 06:31 | 0 comments
holla readers !
apehal pulekkk title aku arinii camtuh sekali kaaan ?
nie hahhhhhh :)))
boyfiee kite niee kaan ==,
die p B A N D A ,,
hohoxxxx . gedik nyee aku na nanges-II bagaii ==,
bukan apee . sedih beb kene tinggal :@
dia p nengok ombak rindu lah gengggg ==,
hohox . dia kata die sedih nengok citer tuhh ..
die p ngn member-II die , yuny and ieqa :))
nyirap bagai akuu ngan die arini kaaan !
kesiann diaa . apelahh salahnyaa kan aku lepaskan die pergi hang ngn member-II diaa skali skala !
bukan apee siakk , aku takot die carik betina lain padehal . hahhaax !
sokey laa , aku berpegang pada prinsip aku .. 'KALAU BETUL DIA SYG , MSTI DIE SETIA'
okeee ciuuunssss ,,, hehex
btw , aku ta sabaa bolee nak kuarr esokk *kalau jadi
nak g taman bungaa lorhhh , nakk begambarr lhaa kononnye kat sana  :pp


k readers , CHAWWWW :))



Old things | New things